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43.35.Wa Efectos biológicos de los ultrasonidos, tomografía ultrasónica (ver también 43.40.N y 43.80.G,J,S)

Id Título
43.35.Wa.012
Monitoring the sea environment using Acoustics - The role of the acoustical Observatories (572 KB)
Michael Taroudokis
TECNIACUSTICA 2013. 44º Congreso Español de Acústica, Encuentro Ibérico de Acústica y Simposio Europeo sobre Acústica Ambiental y Mapas de Ruido.
Valladolid. España. Octubre, 2013
43.35.Wa.011
Instrumentación para tomografía ultrasónica médica y primeras imágenes (1.8 MB)
Camacho, Jorge; Brizuela, Jose; Moreno, Jose Miguel; F. Cruza, Jorge; Fritsch, Carlos
TECNIACUSTICA'11 -42º Congreso Español de Acústica, Encuentro Ibérico de Acústica y EAA European Symposium on Environmental Acoustics and on Buildings Acoustically Sustainable- Cáceres, octubre 2011
43.35.Wa.010.
A study on analysis of intracranial acoustic wave propagation by the finite difference time domain method (300 KB)
Yoko Tanikaga, Toshikazu Takizawa, Takefumi Sakaguchi, Yoshiaki Watanabe
Faculty of Engineering. Doshisha University. Tokio. Japan.
Forum Acusticum. Sevilla. Septiembre, 2002.
43.35.Wa.009.
Ultrasonic determination of a meat-based productcomposition (36 KB)
S. Simal (1), A. Femenia (1), G. Clemente (2), P. Garcia-Pascual (2), C. Rossello (1)
1 Department of Chemistry. University of Illes Balears. Mallorca. Spain.
2 Food Technology Department. Universidad Politécnica de Valencia. Valencia. Spain.
Forum Acusticum. Sevilla. Septiembre, 2002.
43.35.Wa.008.
Ultrasound assisted thermal processing for energy-saving and mild preservation of liquid food (39 KB)
M. Zenker, V. Heinz, D. Knorr
Department of Food Biothenology and Food Process Engineering. Berlin University of Technology. Berlin . Germany.
Forum Acusticum. Sevilla. Septiembre, 2002.
43.35.Wa.007.
Microbial inactivation by ultrasound (34 KB)
I. Álvarez, R. Pagán, J. Raso, S. Condón, F.J. Sala
Food Technology. University of Zaragoza. Zaragoza. Spain.
Forum Acusticum. Sevilla. Septiembre, 2002.
43.35.Wa.006.
Acoustically assissted pork meat brining kinetics (30 KB)
J. A. Carcel, J. Benedito, Y. Golás, A. Mulet
Food Technology Department. Universidad Politécnica de Valencia. Valencia. Spain.
Forum Acusticum. Sevilla. Septiembre, 2002.
43.35.Wa.005.
Acoustic characterization of medical ultrasonic transducers (222 KB)
Pedro Acevedo-Contla (1), Dilip Das-Gupta (2)
1 Disca-Iimas-UNAM. México.
2 School of Informatics. University of Wales. Gwynedd. Great Britain.
Forum Acusticum. Sevilla. Septiembre, 2002.
43.35.Wa.004.
Sonodynamic therapy: an approach to tumor treatment utilizing sonochemical activation (4.5 MB)
Shin-Ichiro Umemura (1), Nagahiko Yumita (2), Ken-Ichi Kawabata (1), Nami Sugita (1), Kazuaki Sasaki (1)
1 Hitachi Central Research Laboratory. Tokyo, Japan.
2 Faculty of Pharmaceutical Science. Toho University. Chiba. Japan.
Forum Acusticum. Sevilla. Septiembre, 2002.
43.35.Wa.003.
Ultrasonic tissue characterization (43 KB)
Johan M. Thijssen
Clinical Physics Laboratory. University Children’S Center. Nijmegen. The Netherlans.
Forum Acusticum. Sevilla. Septiembre, 2002.
43.35.Wa.002.
Survey of developments in carc and cardiovascular ultrasound imaging (162 KB)
Nicolaas Bom (1,2), Anton F.W.Van Der Steen (1,2), Charles T. Lancée (1), Nico de Jong (1,2), Jos R.T.C. Roelandt (1)
1 Erasmus Mc. Dept. of Cardiology. Rotterdam. The Netherlands.
2 Interuniversity Cardiology Institute of The Netherlands. Utrech. The Netherlands.
Forum Acusticum. Sevilla. Septiembre, 2002.
43.35.Wa.001.
Ultra sounds effects, range 18-45 khz, on hearing parhway of albino guinea pigs (511 KB)
Arpini, A.
Bioacustic Center. Stae University of Milano. Italia
8th Symposium Fase’89 on Environmental Acoustic
Zaragoza. Abril 1989

 

 


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